-
Super Moderator
GPP - komentarze
Kilka osób pytało mnie o dołączenie do piaszczystej sesji. Plan jest prosty:
1. Jeśli ktoś chce pisać, wymyśla swoją postać i wprowadza ją do historii.
2. Chętny do pisania pisze technicznego posta, który zaklepuje mu kolejkę. Ma potem tydzień czasu na napisanie historii (ale nie jest to sztywna granica, lepiej dłużej poczekać niż pisać na kolanie). Jeśli wejdziemy w rytm, będzie nam to szło o wiele szybciej. Dobrze by było, gdyby kolejność pisania się wyklarowała i każdy wiedział, kiedy ma napisać swoją historię. Jeśli jednak ktoś chce pisać osobny wątek, który splecie się z tym głównym w bliżej nieokreślonym czasie, może pisać, kiedy mu dusza zapragnie.
3. Dialogi pomiędzy postaciami, oraz ruchy bohaterów innych graczy prowadzimy na pw, bądź na forumowym czacie, dbamy o poprawność gramatyczną i stylistyczną (polityczną nie koniecznie, acz by nie przeholować).
4. Osoby aktywnie piszące w sesji zostaną wprowadzone w moje pomysły dotyczące opowieści, osoby te proszone są o dzielenie się swoimi pomysłami i sugestiami. Jeśli gdzieś utknąłeś, albo chciałabyś małej burzy mózgów - wal śmiało.
5.W tym temacie poruszamy uwagi natury technicznej, klarujemy myśli i idee.
6. Po zakończonym pisaniu znajdujemy wydawcę, drukujemy i sprzedajemy.
7. Profit.
-
Super Moderator
Odp: GPP - komentarze
Jako że minął już ponad miesiąc od mego ostatniego posta w słynnej pustynnej sesji, a chęć pisania aż spać po nocach nie daje, pytam się ja oto szanownego kolegę Calavora, który pisząc w tejże powieści, los swój niejako przypieczętował z mym oraz Votipowym i splótł go w pełni świadom w jedną całość, o taką jedną drobną, acz wielce znaczącą kwestię: Kiedy i czy w ogóle waćpan coś jeszcze napisze? Czy waćpan się już w pisanie nie bawi? Miłym by było dostać notkę choć krótką w odpowiedzi.
Uprawnienia umieszczania postów